nl Dutch

Na afloop van de training “Time to Re-Invent Yourself” kunnen de deelnemers met elkaar aan de slag in de Move in2 The Future Community om hun eerste ideeën verder uit te werken: het starten van een nieuw bedrijf, een project of het vinden van die droom baan die past bij hun passie, waardoor ze nog vele jaren met plezier naar hun werk gaan.

Hoewel is aangetoond dat het werken vanuit een community met gelijkgestemden een grotere kans heeft om een positieve bijdrage te leveren aan het uiteindelijk succes, is het mogelijk dat er op bepaalde momenten behoefte is aan een gesprekje of meerdere gesprekken met een coach.

Een coach kan iemand zijn die toch dieper ingaat op persoonlijke issues of iemand  die juist vanuit kennis en ervaring net even dat duwtje in de goede richting kan geven.

De Move in2 the Future Coaches zijn mensen die speciaal geselecteerd zijn op

  • aantoonbaar succes als ondernemer, een succesvolle carrière in het bedrijfsleven, bij stichtingen, verenigingen of NGO’s
  • specifieke kennis, ervaring of wijsheid die voor de leden van toegevoegde waarde kan zijn
  • aantoonbare ervaring in psychologische of mentale begeleiding van cliënten

Afhankelijk van de reden waarom er een coaching gesprek of traject wordt aangegaan zal geadviseerd worden wie hiervoor het meest geschikt is.

Indien door ons team wordt geconstateerd dat meer specifieke psychologische support nodig is dan zal verwezen worden naar een professionele organisatie buiten Move in2 the Future.

Afspraken met de coaches kunnen zelfstandig ingepland worden aan de hand van de agenda. Deze gesprekken zullen in rekening worden gebracht bij het plannen van de afspraak.

Investering:

€ 40,00 ex BTW voor 30 minuten sessie vooraf te voldoen

In uitzonderlijke gevallen is het treffen van een betaal regeling mogelijk.