nl Dutch

De Move in2 the Future Community

De online Move in2 The Future Community biedt een netwerk van mensen (leden) de mogelijkheid om in een besloten en veilige omgeving, online met elkaar aan de slag te gaan met het gezamenlijke doel om initiatieven op te zetten voor een toekomst als actieve deelnemers aan het arbeidsproces en de economie.
De praktijk leert dat het “horen bij” een community of het deel uitmaken van een groep van gelijkgestemden een positieve bijdrage levert aan het realiseren van de gewenste uitkomst.

 

In principe is de Move in2 the Future Community gecreëerd, om met diegenen die de de training “Time to Re-Invent Yourself” hebben gevolgd, samen actief aan de slag te gaan om daadwerkelijk hun dromen te gaan realiseren.

 

Vanuit een nieuw bewustzijn van zichzelf, hun passie, talenten, de bijdrage die zij willen leveren aan de maatschappij en daarnaast een hernieuwd perspectief waarmee naar de wereld en de maatschappij wordt gekeken, nemen zij de verantwoordelijkheid om hun eigen toekomst en die van anderen leden te creëren.

 

De Leden

 • Iedereen die de training “Time to Re-Invent Yourself” heeft afgesloten of nog volgt is het eerste jaar automatisch lid van de community (The Future Innopreneurs)
 • Na het eerste jaar kunnen zij lid blijven om bijvoorbeeld de nieuwe leden te begeleiden of omdat zijzelf de community willen gebruiken om die volgende stap te zetten in hun carrière of hun bedrijf (alumni)
 • Mensen met een aantoonbaar succes als ondernemer, in hun carrière, als vrijwilliger bij stichtingen of verenigingen. Zij kunnen als coach of mentor een actieve bijdrage leveren aan het succes van de leden
 • Mensen met speciale kennis, ervaring of wijsheid die voor de leden van toegevoegde waarde kan zijn
50 plus community

Het Doel

Het opzetten van een  ecosysteem dat blijft groeien wat betreft kennis, ervaring, wijsheid, netwerk, nieuwe bedrijven, projecten en werkgelegenheid:

 • voor leden een nieuwe plek te vinden bij een werkgever in een rol die past bij hun passie, waarden, de impact die ze willen maken, hun talenten en vaardigheden
 • als zelfstandige op een nieuwe manier te kijken naar de mogelijkheden die potentiele opdrachtgevers bieden en meer te zoeken vanuit hun passie, hun waarden, de impact die ze willen maken, hun talenten en vaardigheden. Dit kan vanuit een individuele proces of door het bijeenbrengen van een team wat samen een unieke propositie kan ontwikkelen
 • een nieuwe business te bouwen alleen of met meerdere leden uit de community

En nog veel meer!

 

 • Samen de markt benaderen
 • Samen contacten leggen met potentiele werkgevers op opdrachtgevers
 • Samen de publiciteit opzoeken
 • Korte, praktische, online trainingen aanbieden
 • Events organiseren waar we elkaar ontmoeten en kennis en ervaring delen
50 plus co creation

Investering:

Het eerste jaar maakt lidmaatschap van de Community deel uit van het totale pakket.

In uitzonderlijke gevallen is het treffen van een betaal regeling mogelijk.